Bogsalon

Del dette indlæg

VERA skole for kunst & design, har vi på fotografi arbejdet med bogformat i vores seneste projekt. Det var super spændende, og vi havde en bogsalon, hvor vi kunne vise vores bøger frem. Det var fra kl. 14-15, og det var en fantastisk oplevelse at dele vores arbejde med andre.

Min bog var mere et slags magasin, hvor jeg tog billeder fra en byvandring med Morten Lander Andersen, en historiker. Jeg tog billeder af forskellige ting på byvandringen, lige fra Kastellet til skulpturen Isbjørn med unger. Det var super spændende at udvælge, hvilke billeder jeg skulle bruge og hvilke historier jeg skulle inkludere i min bog.

Det var fantastisk at arbejde med dette projekt og at kunne tage mine kreative ideer og omsætte dem til en konkret form som en bog. Jeg tror, at denne erfaring vil føre til mange andre kreative projekter i fremtiden.

Jeg vil gerne give en stor tak til VERA skole for kunst & design og vores lærere for at give os denne mulighed for at arbejde med bogformat og dele vores arbejde med andre i bogsalonen. Jeg er sikker på, at dette projekt har inspireret os alle til at udforske vores kreative ideer endnu mere i fremtiden.

Det er muligt at købe min bog på min webshop: https://kristianberg.myshopify.com/

Relaterede nyheder

Afgangsudstilling sommer 2024

Kom til afgangsudstilling på Basement Vesterbro, Enghavevej 42. ÅBNINGSTIDER: Der er fernisering onsdag d. 12. juni kl 17 – 20. Torsdag: 12 – 18 Fredag: