Guide til lokal forandring i grundskolen

Del dette indlæg

Mange beslutninger omkring undervisning og skolens drift bliver besluttet lokalt på skolerne og i kommunerne. Vi har derfor lavet en guide, der viser dig, hvordan du lave din egen kampagne for en grønnere skole. Den indeholder bl.a. forslag til krav du kan stille, gode råd til hvordan du tager kontakt til kommunen, mail-skabeloner og eksempler fra andre skoler. 

Guiden kan downloades her.

 

Hvorfor lave lokal forandring? Du kan se de vigtigste pointer fra guiden i videoen herunder.

Hvordan kan jeg deltage?

Hvis du sidder i et fælleselevråd i en af de 46 elevvenlige kommuner, så modtager I meget snart en invitation til en workshop om lokale grønne forandringer i grundskolen og kommunen. 

Passer ovenstående ikke på dig? Vi kommer til at afholde en workshop for elever, som gerne vil lave deres egen kampagne, men ikke nødvendigvis har nogen at gøre det sammen med. Hvis det lyder som noget for dig, så skriv dig op i kontaktformularen her, og så kontakter vi dig, når vi har en dato for en workshop klar. Hvis du sidder i elevråd, er du også meget velkommen til at invitere din kontaktlærer med til workshoppen. 

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Share This Post

More To Explore

Afgangsudstilling sommer 2024

Kom til afgangsudstilling på Basement Vesterbro, Enghavevej 42. ÅBNINGSTIDER: Der er fernisering onsdag d. 12. juni kl 17 – 20. Torsdag: 12 – 18 Fredag:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Subscribe to Newsletter

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur

Relaterede nyheder

Afgangsudstilling sommer 2024

Kom til afgangsudstilling på Basement Vesterbro, Enghavevej 42. ÅBNINGSTIDER: Der er fernisering onsdag d. 12. juni kl 17 – 20. Torsdag: 12 – 18 Fredag: