Klargøring til Copenhagen Photo Festival

Del dette indlæg

Jeg er i den grad klar til afgang, når der i morgen skal hænges op ude på Refshaleøen hos Copenhagen Photo Festival med grand opening på torsdag den 1. juni kl. 16.00. Festivalen varer frem til den 11. juni, så der er masser af tid til at udforske og nyde alle de fantastiske fotografier.

Det er med stor stolthed og spænding, at jeg præsenterer mine seneste værker på Copenhagen Photo Festival.

Det er en anerkendelse af mit talent og en chance for at dele mine historier med et bredt publikum. Jeg ser frem til at se mine billeder hænge på væggene og til at opleve den unikke atmosfære og energi, som festivalen bringer med sig.

Copenhagen Photo Festival er et årligt event, der hylder fotografi som en kunstform og skaber en platform for fotografer fra hele verden. Det er en mulighed for at udforske forskellige stilarter og perspektiver og blive inspireret af det mangfoldige udvalg af fotografier, der udstilles.

Hvis du er interesseret i at opleve spændingen og kreativiteten på Copenhagen Photo Festival, vil jeg opfordre dig til at besøge Refshaleøen og udforske de mange forskellige udstillinger og arrangementer. Du vil blive overrasket over mangfoldigheden og kvaliteten af de billeder, der præsenteres.

Jeg ser frem til at møde dig og dele mine værker med dig på Copenhagen Photo Festival!

Relaterede nyheder

Afgangsudstilling sommer 2024

Kom til afgangsudstilling på Basement Vesterbro, Enghavevej 42. ÅBNINGSTIDER: Der er fernisering onsdag d. 12. juni kl 17 – 20. Torsdag: 12 – 18 Fredag: