FØRSTE STORMØDE!

Del dette indlæg

I går var jeg med til stormøde i SFU (Socialistisk Folkeparti Ungdom), og det var en fantastisk oplevelse. I SFU arbejder vi hårdt på at forberede os til den kommende valgkamp, og vi er mere klar end nogensinde til at kæmpe for de rød-grønne værdier, som vi tror på.
 
Vi i SFU tror på solidaritet, antiracisme, et retfærdigt boligmarked, frihed for alle, et humant flygtninge- og integrationssystem, et opgør med patriarkatet, trivsel og tryghed for LGBTQ+-personer, beskyttelse af biodiversiteten, international solidaritet, bedre uddannelser, gratis tandlægehjælp, støtte til kulturen, højere skat for de rige og store virksomheder, et rummeligt skolesystem, arbejderrettigheder og mange flere demokratiske virksomheder.
 
Jeg opfordrer alle, der også brænder for disse kampe, til at glide ind i vores dm og blive en del af vores fælles kamp. Sammen kan vi gøre en stor forskel og skabe en bedre fremtid for kloden, for unge, for ligheden og for friheden.
 
Tak fordi I læste med, og jeg håber, at vi ses i kampen!
Venlig hilsen, Kristian Tuxen Ladegaard Berg

Relaterede nyheder

Afgangsudstilling sommer 2024

Kom til afgangsudstilling på Basement Vesterbro, Enghavevej 42. ÅBNINGSTIDER: Der er fernisering onsdag d. 12. juni kl 17 – 20. Torsdag: 12 – 18 Fredag: