Jeg har fået BeyondWords

Del dette indlæg

Hej alle sammen!

Jeg er så glad for at kunne meddele, at jeg har fået BeyondWords på min hjemmeside, og det betyder, at det nu er muligt for jer at få oplæsning af mine indlæg.

Som selv er ordblind, ved jeg, hvor svært det kan være at læse tekst på hjemmesider. Derfor er jeg særligt glad for at have fået BeyondWords på min hjemmeside, fordi det gør det muligt for mig at tilbyde oplæsning af mine indlæg til dem, der har læsevanskeligheder eller bare foretrækker at lytte frem for at læse.

Jeg har endnu ikke fået alle mine indlæg i programmet, men jeg arbejder på at få dem alle med så hurtigt som muligt. Indtil da vil I måske opleve, at nogle af mine indlæg ikke har oplæsning endnu, men det vil ændre sig snart.

Jeg håber, at I vil tage godt imod denne forbedring på min hjemmeside, og at I vil nyde at lytte til mine indlæg via BeyondWords.

Tak fordi I læser med!

Venlig hilsen, Kristian Tuxen Ladegaard Berg.

Relaterede nyheder

Studietur i Berlin.

Veras fotohold hvor jeg går, var på studietur i Berlin. Her var vi bl.a. på C/O Berlin hvor vi fik en rundvisning i William Egglestons

Bogsalon

På VERA skole for kunst & design, har vi på fotografi arbejdet med bogformat i vores seneste projekt. Det var super spændende, og vi havde