Jeg har fået BeyondWords

Del dette indlæg

Hej alle sammen!

Jeg er så glad for at kunne meddele, at jeg har fået BeyondWords på min hjemmeside, og det betyder, at det nu er muligt for jer at få oplæsning af mine indlæg.

Som selv er ordblind, ved jeg, hvor svært det kan være at læse tekst på hjemmesider. Derfor er jeg særligt glad for at have fået BeyondWords på min hjemmeside, fordi det gør det muligt for mig at tilbyde oplæsning af mine indlæg til dem, der har læsevanskeligheder eller bare foretrækker at lytte frem for at læse.

Jeg har endnu ikke fået alle mine indlæg i programmet, men jeg arbejder på at få dem alle med så hurtigt som muligt. Indtil da vil I måske opleve, at nogle af mine indlæg ikke har oplæsning endnu, men det vil ændre sig snart.

Jeg håber, at I vil tage godt imod denne forbedring på min hjemmeside, og at I vil nyde at lytte til mine indlæg via BeyondWords.

Tak fordi I læser med!

Venlig hilsen, Kristian Tuxen Ladegaard Berg.

Relaterede nyheder

Udstilling på Sjællandsgade Bad

Selvom jeg er begyndt på min nye skole, VERA skole for kunst & design, på fotografi, vil jeg alligevel tage tid til at komme forbi

Nyheder

Translokation på FGU Hovedstaden

I går den 21. december var der translokation på FGU Hovedstaden, hvor jeg sagde farvel til lærere og elever. Det har været to år med