Translokation på FGU Hovedstaden

Del dette indlæg

I går den 21. december var der translokation på FGU Hovedstaden, hvor jeg sagde farvel til lærere og elever. Det har været to år med mange lærerige oplevelser og gode minder på FGU, og jeg vil gerne takke alle lærere og medstuderende for deres støtte og engagement undervejs.

Jeg glæder mig nu til at starte et nyt kapitel på VERA skole for kunst & design til januar. Jeg har altid haft en stor interesse for fotografi, og jeg ser frem til at få muligheden for at udvikle mine færdigheder og fordybe mig i emnet på en dedikeret uddannelsesinstitution.

Jeg ser frem til at møde nye lærere og medstuderende på VERA, og jeg håber at kunne lære så meget som muligt om fotografi under mine studier. Jeg håber også at kunne bidrage til fællesskabet og skabe nye venskaber på skolen.

Alt i alt er jeg spændt på at se, hvad fremtiden bringer, og jeg glæder mig til at tage det næste store skridt i min uddannelsesmæssige rejse på VERA skole for kunst & design.

Relaterede nyheder

Afgangsudstilling sommer 2024

Kom til afgangsudstilling på Basement Vesterbro, Enghavevej 42. ÅBNINGSTIDER: Der er fernisering onsdag d. 12. juni kl 17 – 20. Torsdag: 12 – 18 Fredag: