Udstilling på Sjællandsgade Bad

Del dette indlæg

Selvom jeg er begyndt på min nye skole, VERA skole for kunst & design, på fotografi, vil jeg alligevel tage tid til at komme forbi Sjællandsgade Bad den 23. januar mellem kl. 13:30 – 15:00 for at se udstillingen af mine billeder. MedielinjenFGU Hovedstaden inviterer til en spændende udstilling på Sjællandsgade Bad, hvor fotokunst, tryk, tegninger og plakater udforsker temaet vand. Udstillingen byder på en række smukke billeder, der er blevet taget i Den Blå Planet og på en kold dag i september ved Svanemøllestranden. Besøgende kan forvente at se billeder af fisk fra Den Blå Planet, samt billeder af personer i våddragt, der er taget i vandet ved Svanemøllestranden. Udstillingen viser også billeder, der er taget med et undervandskamera, som giver et unikt perspektiv på vandet og de liv, der findes under overfladen. Ferniseringen finder sted den 23. januar mellem kl. 13:30 – 15:00, og udstillingen kan ses i Sjællandsgade Bads åbningstid frem til slut februar. Åbningstiderne er:

Onsdag: 12:00 – 18:00,

Fredag: 16:00 – 19:00,

Lørdag: 09:00 – 15:00.

Jeg glæder mig til at dele mine værker med publikum og håber at se dig til en spændende og visuelt stimulerende oplevelse på udstillingen.

Relaterede nyheder

Studietur i Berlin.

Veras fotohold hvor jeg går, var på studietur i Berlin. Her var vi bl.a. på C/O Berlin hvor vi fik en rundvisning i William Egglestons

Bogsalon

På VERA skole for kunst & design, har vi på fotografi arbejdet med bogformat i vores seneste projekt. Det var super spændende, og vi havde