Fernisering / Fucking drøm

Del dette indlæg

Jeg er begejstret for at kunne præsentere mine mareridtsagtige billeder på ferniseringen i Projektrum Vera på fredag d. 3. marts. Mine værker vil være en del af udstillingen “Fucking drøm”, hvor vi studerende på VERA skole for kunst & design har skabt kunstværker med inspiration fra vores drømme og mareridt.

Mine billeder er skabt med farver og former, der er designet til at skabe en intens og uhyggelig stemning, som passer perfekt til mareridt-temaet. På to af billederne kan man ane nogle røde øjne, der gemmer sig i mørket, hvilket tilføjer en ekstra dimension til værkerne.

Det har været en fantastisk oplevelse at skabe disse billeder, og jeg glæder mig til at se, hvordan de bliver modtaget på ferniseringen. Det er også spændende at være en del af en større udstilling, hvor vores skoles talentfulde studerende præsenterer deres værker i et professionelt miljø.

Hvis du har lyst til at se mine billeder og de mange andre fantastiske kunstværker på ferniseringen, så kom forbi Projektrum Vera på Åboulevard 9C, 1635 København på fredag d. 3. marts fra kl. 15 – 20. Det bliver en aften fyldt med kreativitet og inspiration!

Relaterede nyheder

Afgangsudstilling sommer 2024

Kom til afgangsudstilling på Basement Vesterbro, Enghavevej 42. ÅBNINGSTIDER: Der er fernisering onsdag d. 12. juni kl 17 – 20. Torsdag: 12 – 18 Fredag: