Mød ungerådet #2 – Kristian

Del dette indlæg

Mød ungerådet #2 – Kristian

Share This Post

“Goddag, jeg hedder Kristian, jeg er 20 år og jeg bor på Østerbro. Det jeg har fået ud af ungerådet er ud over et godt fællesskab og også en masse politisk erfaring inden for lokalpolitik. Jeg vil gerne anbefale dig derude til at stille op til ungerådet, hvis du gerne vil finde et fællesskab eller hvis du gerne vil have noget erfaring eller et eller andet. Det kan du faktisk gøre lige nu, ind til den 10. oktober. Du kan finde et link i vores bio. Så skynd dig!”

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Ungeråd KBH

Shh! Det er os unge, der taler!

I går var jeg med til Shh! Det er os unge, der taler! i Ungdommens Demokratihus, sammen med en masse andre unge. Vis dette opslag

SF

Plakatophængning

I har jeg været ude og tage billeder af Carl Valentin. Bagefter tog jeg hen til Nørrebro for at hænge plakater op. SÅ!!! #dkpol #København

Relaterede nyheder

Nyheder

Shh! Det er os unge, der taler!

I går var jeg med til Shh! Det er os unge, der taler! i Ungdommens Demokratihus, sammen med en masse andre unge. Vis dette opslag

Nyheder

Plakatophængning

I har jeg været ude og tage billeder af Carl Valentin. Bagefter tog jeg hen til Nørrebro for at hænge plakater op. SÅ!!! #dkpol #København