Røst indtager talerstolen i Fælledparken

Del dette indlæg

I lørdags lige imellem regnbygerne holdt jeg min første tale.
Røst indtog talerstenen i Fælledparken som en del af åben festival. Det blev en flot dag med vigtige ord fra ni unge talere. Tanker og holdninger om valgretsalder, klimakrise, opholdstilladelser og en lang række andre vigtige emner blev udfoldet fra den traditionsfulde talersten.
 
Med ordene ”jeg går ikke op i klimaet, jeg frygter klimaet” fik Nomi fra Klimastrejke – Fridaysforfuture Denmark udtrykt vigtigheden af at klimahandling er en nødvendighed og ikke bare en hobby som nogle unge går op i. Stor tak til Nomi og de andre talere fra blandt andet DFUNK – Dansk Flygtningehjælp Ungdom, LGBT+ Ungdom, Ungeråd KBH og NAU – Netværket af Ungdomsråd for at være med.

Relaterede nyheder

Udstilling på Sjællandsgade Bad

Selvom jeg er begyndt på min nye skole, VERA skole for kunst & design, på fotografi, vil jeg alligevel tage tid til at komme forbi

Nyheder

Translokation på FGU Hovedstaden

I går den 21. december var der translokation på FGU Hovedstaden, hvor jeg sagde farvel til lærere og elever. Det har været to år med