Rengøringsdag

Del dette indlæg

I går har vi haft rengøringsdag på min efterskole. Det har været en helt særlig dag, hvor vi elever har skrevet ansøgninger og været til jobsamtaler for at blive ansat i firmaet “Cleancare”. Vi var alle meget spændte på at få muligheden for at være en del af dette firma og gøre en forskel for vores skole.

Da vi blev ansat, gik vi straks i gang med at gøre hele skolen ren til høj musik og godt humør. Det var en stor opgave, men vi var alle motiverede og gav den gas, så vi kunne få skolen til at skinne igen.

Efter en lang dag med rengøring var det tid til at fejre vores indsats. Vi tog til Slagelse og bowlede, inden vi deltog i vores sidste “Børnefødselsdagsfest” i hallen. Det var en fantastisk dag, hvor vi fik mulighed for at vise, hvad vi var i stand til, og hvor vi fik lov til at have det sjovt sammen.

Alt i alt var rengøringsdagen en stor succes, og vi er alle stolte af den indsats, vi har lagt i at gøre skolen ren. Det har været en oplevelse, som vi aldrig vil glemme, og vi glæder os allerede til at få mulighed for at være en del af “Cleancare” igen.

Relaterede nyheder

Afgangsudstilling sommer 2024

Kom til afgangsudstilling på Basement Vesterbro, Enghavevej 42. ÅBNINGSTIDER: Der er fernisering onsdag d. 12. juni kl 17 – 20. Torsdag: 12 – 18 Fredag: