Skitur

Del dette indlæg

Jeg på skitur med min efterskole i Lofsdalen i Sverige. Det er en fantastisk oplevelse at få mulighed for at stå på ski i det smukke svenske landskab.

Vi ankom til Lofsdalen i søndags, og efter at have fået vores skisæt og tjekket ind på vores hytte, gik vi straks i gang med at stå på ski. Vejret var perfekt med sol og blå himmel, så vi kunne nyde den flotte udsigt mens vi stod på ski.

I dag har vi været på børnebakken og nydt den friske luft og det gode selskab. Det er altid sjovt at være på skitur med min efterskole, for vi får mulighed for at lære hinanden bedre at kende og have det sjovt sammen.

Vi har også fået noget god mad på hytten, så vi har fået noget kræfter til at stå på ski hele dagen. Det er rart at have et sted at komme tilbage til, når vi er trætte af at stå på ski, så vi kan få lidt hvile og varme inden vi skal ud igen dagen efter.

Alt i alt er det en fantastisk oplevelse at være på skitur med min efterskole i Lofsdalen. Jeg glæder mig til at få endnu en dag på ski i morgen og til at se, hvad vi ellers får af spændende oplevelser i denne smukke del af Sverige.

Relaterede nyheder

Udstilling på Sjællandsgade Bad

Selvom jeg er begyndt på min nye skole, VERA skole for kunst & design, på fotografi, vil jeg alligevel tage tid til at komme forbi

Nyheder

Translokation på FGU Hovedstaden

I går den 21. december var der translokation på FGU Hovedstaden, hvor jeg sagde farvel til lærere og elever. Det har været to år med